Zomer Retraite: van 9 - 11 juli in Drenthe

Stel je voor… je wordt wakker en je hoort…..helemaal niks. Stilte, zalige rust, wat kwetterende vogeltjes, de geur van vers gemaaid hooi en gras en de zon die zachtjes door het raam schijnt. Je hebt alle tijd voor jezelf, je hoeft helemaal niks, je mag zijn wie jij bent, heerlijk helemaal onthaasten, uitrusten, opladen en je verbinden met jezelf, jouw lichaam. Jezelf de aandacht en ruimte geven via stem, dans, meditatie en natuur. Je bent op de Zomer, Zing en Zijn Retraite in Drenthe.

Resoneert bovenstaande met jou? Voel jij een JA? Heb jij de behoefte om te onthaasten, tijd voor jezelf te hebben, en dichtbij jezelf te zijn? Je weer helemaal op te laden, vol energie, te verbinden met jouw kracht en vreugde van binnen, en blij en ontspannen de zomer beginnen? Kom dan met ons de Zomer vieren!

 

De Zomer, Zing en Zijn Retraite 

Van 9 t/m11 juli organiseren Elisa de Lijster en ik de Zomer, Zing & Zijn Retraite. Met behulp van stembevrijding maak je contact met jezelf en geef je met stem en geluid ruimte aan dat wat in jou gehoord en gezien wil worden. 

Wat gaan we doen: we gaan jou laten kennis maken met stembevrijding en laten ervaren hoe fijn dat is. Dit wisselen we af met meditatie, stilte, dans en deelrondes. Aan het einde van de retraite voel je je met jezelf verbonden en ben je helemaal opgeladen, vol energie en levendigheid, om de zomer in te gaan. 

 

Locatie

Op de prachtige locatie Welhoven in Vledderveen (Drenthe) hebben we alle tijd, ruimte en vrijheid van de wereld. Het is een plek voor ruimte, stilte en wel-zijn. Er is een heerlijk grote tuin (ca. 1 ha), waarin je kan wandelen, dansen, zingen en zijn. Met genoeg plekjes om je terug te trekken, elkaar te ontmoeten, rondom het kampvuur en te verbinden. Een perfecte plek om de zomer te vieren, de zomer in jou! 

 

Stembevrijding

Met stembevrijding geef je de ruimte aan jezelf en jouw gevoel. Je maakt hoorbaar met klank en geluid wat er in je leeft. En dat lucht op, expressie geeft ruimte, en maakt dat je jouw emoties weer laat stromen en jouw levensenergie wakker wordt gezongen. Je hoeft voor stembevrijding dus helemaal niet goed te zingen. Het draait om jou, en jouw verlangen je te verbinden met jezelf. 

Opzet & Programma  
De Zomer, Zing & Zijn retraite gaat over jouw essentie. Wat wil gevoeld, hoorbaar en gezien worden? Daar omheen is het programma gebouwd. Met ruimte voor buiten wandelen, verbinden, meditatie, stilte, zingen en dansen. De opbouw van het programma ziet er als volgt uit:
 
Vrijdag
14:30 Aankomst
16:00 Start - cirkel en meditatie
18:00 Avond eten
20:00 Avondprogramma
 
Zaterdag
08:30 Ontbijt
09:30 Ochtendprogramma (stembevrijding, meditatie en/of beweging)
12:30 Lunch
14:00 Middagprogramma (stembevrijding, meditatie en/of beweging)
18:00 Avond eten
20:00 Avondprogramma 5 ritmes dans
 
Zondag
08:30 Ontbijt
09:30 Ochtendprogramma (stembevrijding, meditatie en/of beweging)
12:30 Lunch
14:00 Middagprogramma (stembevrijding, meditatie en/of beweging)
16:00 Afsluiting
 
Wat ontvang je?

  • Begeleiding van 2 coaches en stembevrijders in een groep van maximaal 8 deelnemers
  • Stembevrijding
  • Meditatie
  • Lichaamswerk 
  • Dans 
  • Zijn op een prachtige locatie in stilte en de natuur
  • 2 overnachtingen op 2 persoonskamer incl. beddengoed 
  • 2x ontbijt, 2x diner, 2x lunch 
  • Alle dagen koffie, thee en lekkers 
  • Verbinding, aanwezigheid en aandacht 

 
Dit cadeau aan jezelf: €550,-  Nog 1 plekje beschikbaar met 10% last minute korting en betaal nu  

€495! Neem contact op met augustinegrasveld@gmail.com of boek meteen via de link hieronder: