Transformatie in 7 stappen 


Vooraf aan het Transformatie Traject bepalen we samen de kern van waar je tegenaan loopt en wat je gewenste uitkomst van het Transformatie proces is. Een individueel traject bestaat uit zeven 1 op 1 sessies waarin ik Stembevrijding combineer met haptonomie en energetische oefeningen. Indien passend voor jouw traject, zullen we ook een familieopstelling doen. 

Het traject varieert van 7 weken tot 7 maanden, afhankelijk van het tempo dat past bij jouw transformatie. Na afloop van elke sessie krijg je huiswerk mee dat je helpt om wat in de sessies aan bod is gekomen verder thuis te laten inwerken. 

Haptonomie 

Als je veel in je hoofd zit en je lichaam gespannen is, dan helpt aanraking om weer contact te krijgen met je lichaam en te ontdekken welke (verborgen) signalen er van jouw lichaam zijn. Samen gaan we op onderzoek welke wijsheid in jouw gespannenheid verborgen zit. Zodat dat gehoord wordt. En daarna kan je lichaam weer ontspannen.

Stembevrijding

Stembevrijding betekent jezelf bevrijden door geluid en klank te geven aan dat wat er in jou is en zo graag gehoord wilt worden. Het maakt daarin niet uit of je hard zingt, zacht zingt, of hoe het klinkt, het gaat erom klank te geven aan wat er van binnen bij jou is. Klank en geluid te geven aan verdriet en boosheid dat soms jarenlang is weggestopt. Dat is zo bevrijdend als dat eindelijk naar buiten mag komen.

Familieopstelling

Soms blijven we als mens vastzitten in hardnekkige patronen die elke keer weer terugkomen. Dan kan ik een systemische opstelling met je doen, om te kijken welke patronen eigenlijk niks met jou te maken hebben, oftewel, zich zullen blijven herhalen totdat je het systeem doorbreekt. In zo'n  opstelling kijken we naar jouw familielijn, soms tot vele generaties terug. 

Workshops

Elke maand geef ik een Workshop Stembevrijding, met het thema Connecting with your Inner Child. 

Stembevrijding gaat over ruimte geven aan alles wat er in jou gehoord wil worden. Laat je verrassen door de magie van klank, wat dat met je doet.

  • Moet je ervaring hebben met zingen? Nee, niet nodig.
  • Moet je goed kunnen zingen? Nee, helemaal niet.
  • Wat heb je wel nodig? Iets van nieuwsgierigheid, hoop, of verlangen, om met jezelf te verbinden.

 

Wil je je hiervoor opgeven of heb je vragen? Stuur een mail naar stembevrijdingamsterdam@gmail.com

Workshop Roots to Discover

 Jiska van Kasteel van Rootswork en ik hebben onze talenten gebundeld. We geven impactvolle Workshops waarbij je via geleide meditatie terug gaat naar jouw tijd in de baarmoeder en je geboorte. Je gaat dan ontdekken wat je daar hebt mee gemaakt en welke invloed dit heeft gehad fysiek, mentaal en emotioneel. 

Doordat we je vervolgens begeleiden hoe je expressie, klank, kan geven aan wat er dan loskomt, kan er een unieke heling ontstaan van dit cruciale deel in jouw leven.   

Wil je je hiervoor opgeven of heb je vragen? Stuur een mail naar stembevrijdingamsterdam@gmail.com