Ja, wat super tof dat je interesse hebt in Your Roots to Discover!

 

Jiska van Kasteel van Rootswork en Augustine Grasveld van Coachpraktijk Inner Wisdom hebben hun talenten gebundeld om vrouwen via een unieke geleide meditatie terug te laten gaan naar hun tijd in de baarmoeder en naar hun geboorte, om te laten ontdekken wat ze daar hebben mee gemaakt en welke invloed dit heeft gehad: fysiek, mentaal en emotioneel. 

Door vervolgens expressie te geven aan wat er dan loskomt, kan er een unieke heling ontstaan van dit cruciale deel in ons leven en kunnen jarenlange patronen worden doorbreken.

Hoe dat kan? Klank heeft een bepaalde trilling, die vibrerend werkt, waardoor dingen die we onbewust hebben vastgehouden ineens loskomen, en er nieuwe ruimte ontstaat. Daardoor kan je je bevrijden van wat jezelf onbewust nog tegenhoudt om het leven te leiden waarnaar je eigenlijk diep van binnen verlangt.

Dit is wat deelnemers zeggen na afloop van een Workshop:
 "Ik voel me bevrijd van oordelen over mezelf”.
"Het heeft me completer gemaakt, heel. Ik begrijp nu nog beter waarom ik ben wie ik ben en kan nog beter voor mezelf zorgen." 

“Het voelt dat ik de hele wereld aankan”. 

“Het voelt dat ik de sleutel heb gevonden tot mijn echte ik”. 

“Ik voel wijsheid, vrijheid, vreugde”. 


Vul hieronder je emailadres in voor meer informatie en ontvang een kortingsvoucher t.w.v. EUR 30. (Dit verplicht je tot niets).

De eerst komende Workshop vindt plaats op 14 mei 2021 in Amsterdam. 


Vul hieronder je emailadres en ontvang de kortingsvoucher voor de eerst komende Workshop. 

*Vul bij het veld "Bericht" in: "Roots to Discover".  

Als je een opmerking of vraag hebt, dan kan je die uiteraard ook in dit veld invullen. 

Als je van tevoren nog wilt bellen met vragen over de Workshop, over Stembevrijding, of over wie wij zijn, dan kan dat ook.  Geef dat dan aan in je bericht, dan nemen we contact met je op voor een belafspraak.

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.