Mijn diensten

Jouw vraag 

Vooraf aan het traject bepalen we samen de kern van waar je tegenaan loopt en leg ik je uit hoe het traject je daarmee gaat helpen. 

Haptonomie 

Als je veel in je hoofd zit en je lichaam gespannen is, dan helpt aanraking om weer contact te krijgen met je lichaam en te ontdekken welke (verborgen) signalen (wijsheid) er in jouw lichaam is. Samen gaan we op onderzoek welke wijsheid in jouw gespannenheid verborgen zit. Zodat dat  gehoord wordt. En daarna kan je lichaam weer ontspannen.

Familieopstellingen

Soms blijven we als mens vastzitten in hardnekkige patronen die elke keer weer terugkomen. Dan kan ik een systemische opstelling met je doen, om te kijken welke patronen eigenlijk niks met jou te maken hebben, oftewel, zich zullen blijven herhalen totdat je het systeem doorbreekt. In zo'n  opstelling kijken we naar jouw familielijn, soms tot vele generaties terug. 

Stembevrijding

Stembevrijding betekent jezelf bevrijden door geluid en klank te geven aan dat wat er in jou is en zo graag gehoord wilt worden. Het maakt daarin niet uit of je hard zingt, zacht zingt, of hoe het klinkt, het gaat erom klank te geven aan wat er van binnen bij jou is. Klank en geluid te geven aan het verdriet en boosheid dat soms jarenlang is weggestopt. Dat is zo bevrijdend als dat eindelijk naar buiten mag komen! 

Geleide meditaties

Door een geleide meditatie met je te doen kan ik je in diepere lagen van jezelf brengen, daar waar je eigen antwoorden zitten op wat je wil en welke richting je op wil. Ook kan ik energetische oefeningen met je doen om in je eigen energie te stromen en energie van anderen terug te sturen. 

Het ritueel van de 7 sluiers

Zit je vast in je relatie? Wil je weer samen stromen, de verbinding voelen? Hier kan ik je in begeleiden. Vanuit het taoïsme is er veel wijsheid over hoe intimiteit in je relatie te laten groeien en waarborgen.  

Workshops

De Workshops die ik geef zijn met een groep van max. 8, waardoor we enerzijds een intieme en veilige omgeving met elkaar creëren doordat de groep niet te groot is, en tegelijkertijd ontvang je het méér effect omdat de groep elkaar versterkt omdat je van elkaar leert en elkaar inspireert. Zie "Agenda" voor de data van mijn Workshops.  

Back to nature

Wat extra helend is, is veel in de natuur zijn. Ik geef daarom ook sessies in het park en in het bos. Het contact met de natuur brengt je automatisch meer uit je hoofd, in je lichaam, bij de kern wie jij bent. Het brengt je naar je roots.